mobirise.com

Foglalás és fizetés:

Kedves leendő Ügyfelünk.
Tájékoztatunk, hogy az ügyfél válaszás jogát fenntartjuk.!!!! Amíg írásban nem szerződtünk, valamint az előfoglalás feltételeit nem teljesítetted (aláírt szerződés és a kaució letétele) , addíg szóbeli tájékoztatásról beszélünk, ami kötelezettséggel nem jár egyik fél felé sem.
Gyakori probléma , hogy ugyan azon időszakra többen is ráérdeklődnek. Jogi kötelezettségünket azon ügyfél irányában vállaljuk, akivel szerződésünk van, és a kauciót letette az előfoglaláshoz. Megértésedet köszönjük. 
Előre leadhatod foglalásod, mely szerződésben rögzítésre kerül. A szerződés két példányban készül. A kaucióval és a szerződés megírásával az előfoglalás megtehető. A bérleti díj fizethető foglaláskor is, de legkésőbb az indulás napján. 

 A lakókocsik indítása és fogadása hétfőtől vasárnapig reggel 8 óra és este 20 óra között történik. Minden megkezdett napra egy napi bérleti díj számolódik. 
A LAKÓKOCSIK MEGTEKINTÉSÉHEZ IDŐPON EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.

Kaució: belföldre 50000 Ft külföldre 100.000 Ft 

TELEFONON TÖRTÉNŐ ÉRDEKLŐDÉSÉT FOGADJUK:
HÉTFŐ-PÉNTEK 9-18 ÓRA KÖZÖTT
SZOMBAT-VASÁRNAP 10-17 ÓRA KÖZÖTT 

A kaukciót és a bérleti díjat fizetheted kézpénzben vagy utalással. , A szerződésben rögzítjük a részleteket. A szerződés egy példánya a bérlőé.
Utalás esetén : a szerződést 2 példányban postai úton  vagy e-mailben megküldjük a Bérlő címére melynek egy példányát aláírva postai úton  vagy e-mailben vissza kell részünkre küldeni az alábbi címere: Mészáros Mónika 2119 Pécel, Pesti út 31. A lakókocsi visszaérkezése után a kaució visszautalásra kerül.. 
A LAKÓKOCSI KIBÉRLÉSÉHEZ TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.

Mészáros Mónika: 0670/7039043
HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG HÍVHATÓ!!!
e-mail: m.monika1800@gmail.hu