https://mobirise.com/

Foglalás és fizetés:

Kedves leendő Ügyfelünk.
Tájékoztatunk, hogy az ügyfél válaszás jogát fenntartjuk.!!!! Amíg írásban nem szerződtünk, valamint az előfoglalás feltételeit nem teljesítetted (aláírt szerződés és a kaució letétele) , addíg szóbeli tájékoztatásról beszélünk, ami kötelezettséggel nem jár egyik fél felé sem.
Gyakori probléma , hogy ugyan azon időszakra többen is ráérdeklődnek. Jogi kötelezettségünket azon ügyfél irányában vállaljuk, akivel szerződésünk van, és a kauciót letette az előfoglaláshoz. Megértésedet köszönjük. 
Előre leadhatod foglalásod, mely szerződésben rögzítésre kerül. A szerződés két példányban készül. A kaucióval és a szerződés megírásával az előfoglalás megtehető. A bérleti díj fizethető foglaláskor is, de legkésőbb az indulás napján. 

 A lakókocsik indítása és fogadása hétfőtől vasárnapig reggel 8 óra és este 20 óra között történik. Minden megkezdett napra egy napi bérleti díj számolódik. 
A LAKÓKOCSIK MEGTEKINTÉSÉHEZ IDŐPON EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.

Kaució: belföldre 50000 Ft A LAKÓKOCSIK BELFÖLDI UTAZÁSRA BÉRELHETŐK. Határátlépést a Bérbeadó nem engedélyez.
GÁZPALACK: október 1-március 31 közötti bérlés esetén a gázzal fűtött lakókocsikhoz a gázpalack egyszeri díja 3000 Ft. A villany fűtéses kocsikhoz díjtalan (a főzéshez). Április 1-szeptember 30 között a gázpalack használata minden kocsinál ingyenes.

TELEFONON TÖRTÉNŐ ÉRDEKLŐDÉSÉT FOGADJUK:
HÉTFŐ-PÉNTEK 9-18 ÓRA KÖZÖTT
SZOMBAT-VASÁRNAP 10-17 ÓRA KÖZÖTT 

Foglalás személyesen telephelyünkön:A kauciót és a bérleti díjat fizetheted kézpénzben vagy utalással. , A szerződésben rögzítjük a részleteket. A szerződés egy példánya a bérlőé.
E-mailben történő szerződés esetén : a szerződést 1 példányban megküldjük a Bérlő e-mail címére, melyet minden oldalon aláírva részünkre e-mailben vissza kell küldenie az alábbi címre: m.monika1800@gmail.com . A lakókocsi visszaérkezése után a kaució visszautalásra kerül.. 
A LAKÓKOCSIK KIBÉRLÉSÉHEZ TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.

Mészáros Mónika: 0670/7039043
HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG HÍVHATÓ!!!
e-mail: m.monika1800@gmail.com