Mobirise

Foglalás és fizetés:

Kedves leendő Ügyfelünk.
Tájékoztatunk, hogy az ügyfél válaszás jogát fenntartjuk.!!!! Amíg írásban nem szerződtünk, valamint az előfoglalás feltételeit nem teljesítetted, addíg szóbeli tájékoztatásról beszélünk, ami kötelezettséggel nem jár egyik fél felé sem.
Gyakori probléma , hogy ugyan azon időszakra többen is ráérdeklődnek. Jogi kötelezettségünket azon ügyfél irányában vállaljuk, akivel szerződésünk van, és a kauciót letette az előfoglaláshoz. Megértésedet köszönjük. 
Előre leadhatod foglalásod, mely szerződésben rögzítésre kerül. A szerződés két példányban készül. A kaucióval az előfoglalás megtehető. A bérleti díj fizethető foglaláskor is, de legkésőbb az indulás napján. 


Kaució: 50.000 fT
A LAKÓKOCSIK MEGTEKINTÉSÉHEZ IDŐPON EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.
A kaukciót és a bérleti díjat fizetheted kézpénzben vagy utalással. , A szerződésben rögzítjük a részleteket. A szerződés egy példánya a bérlőé.

Utalás esetén : a szerződést 2 példányban postai úton megküldjük a Bérlő címére melynek egy példányát aláírva postai úton vissza kell részünkre küldeni az alábbi címere: Mészáros Mónika 2119 Pécel, Pesti út 31. A lakókocsi visszaérkezése után a kaució visszautalásra kerül.

Utalás esetén a közlemény rovatba fel kell tüntetni a lakókocsi típusát a bérlés időpontját és a Bérlő nevét.
Pl.: Nagy Zsolt Tabbert  1-es 2018.06.20-2018.07.02
A LAKÓKOCSI KIBÉRLÉSÉHEZ TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES.

Mészáros Mónika: 0670/7039043
HÉTFŐTŐL VASÁRNAPIG HÍVHATÓ!!!
e-mail: m.monika1800@gmail.hu