Mobirise Site Creator

Bérléshez szükséges dokumentumok :

személyi igazolvány / útlevél /, lakcímkártya, jogosítvány, a vonó autó forgalmi engedélye, kaució. A kaució összege belföldi út esetén 50.000 Ft A bérleti díjakat minden esetben legkésőbb az indulás előtt rendezni kell. 
A járművek megtekintéséhez és a szerződés kötéséhez időpont egyeztetés szükséges.
AMENNYIBEN A VONÓ AUTÓ AUTPÁLYA MATRICA KÖTELESSÉ TESZI A VONTATMÁNYT, A MATRICA KÖLTSÉGE A BÉRLŐ KÖLTSÉGE.  A telephelyről abban az esetben indulhat  ki lakókocsi, ha ezt a Bérlő rendezte.
AUTÓPÁLYA MATRICA
Magyarországon D1 kategóriába tartoznak azok a személyautók melyeknél a szállítható személyek száma (vezetővel együtt) nem haladja meg a 7-et. A D1 kategóriába tartozó járművek esetén a vontatóra vásárolt matricával közlekedhet az autópályán a lakókocsi is, így arra nem kell külön matrica.

D2 kategóriába tartozik minden jármű ami nem tartozik másik kategóriába, így ide tartoznak a 8-9 személyes személyautók és a teherautók is. Ennél a kategóriánál külön jogosultságot kell vásárolni a lakókocsira, melynek kategória jele U. (Ha valaki sok különböző utánfutót vontat, az megveheti az U kategóriát a vontatóra is 2019-től.) A RÉSZLETEKÉRT KATT IDE:  
díjtáblázat
Mészáros Mónika. 0670/7039043
TELEFONON TÖRTÉNŐ ÉRDEKLŐDÉSÉT FOGADJUK:
HÉTFŐ-PÉNTEK 9-18 ÓRA KÖZÖTT
SZOMBAT-VASÁRNAP 10-17 ÓRA KÖZÖTT
e-mail: m.monika1800@gmail.com