Website Builder

Az alább felsorolt tartozékok díjmentesen kérhetők:

.PAVILONELŐSÁTOR, ELŐTETŐ, HŐSUGÁRZÓ , VÍZTARTÁLY, GYÁRI HOSSZABÍTÓ, KEMPING SZÉK-KERTI SZÉK  KEMPING ASZTAL KERTI ASZTAL , SZIVATTYÚ, MIKRÓ,  NAPERNYŐ, FELLÉPŐ
Elősátor nem minden kocsihoz tatozik.  A tartozékok a készlet erejéig kérhetőek. 
Kérjük foglaláskor előre jelezze, mire lesz szüksége, hogy a készlet erejéig azt biztosítani tudjuk. 
A téli időszakban a fagy veszély miatt a lakókocsik vízrendszere nem használható. 

GÁZPALACK: október 1-március 31 közötti bérlés esetén a gázzal fűtött lakókocsikhoz a gázpalack egyszeri díja 3000 Ft. A villany fűtéses kocsikhoz díjtalan (a főzéshez). Április 1-szeptember 30 között a gázpalack használata minden kocsinál ingyenes.

A bio camping wc bérleti díja egyszeri 5000 Ft. Az ár tartalmazza az alsó és felső tartály  bio folyadékkal való feltöltést. A wc-t minden alkalommal tartalom nélkül kell visszahozni. 
MI IS AZ A BIO CAMPING WC?  Egy olyan vízöblítésű toalett, amely pontosan úgy működik, mint az Ön otthonában lévő WC.
Olyan jól van összeállítva, hogy csak igen kis helyet foglal el a lakókocsiban. Olyan kicsi a súlya, hogy bárhova könnyedén elviheti.
Olyan higiénikus, hogy a gyerekszobában, vagy a betegszobában is használható.

Hogyan működik a bio wc? 
 A két részből álló mobil WC alsó tartályába öntsünk lebontószert és egy kevés (1 liter) vizet.  Illesszük össze a felső tartállyal, amit ezután teljesen töltsünk fel vízzel, majd adjunk hozzá illatosítószert.
A toalett ezzel használatra kész.

Öblítés: Használat után a kézi pumpával öblítsünk, a két tartályt elzáró retesz nyitásával a fekália az alsó tartályba ürül. Kizárólag könnyen lebomló WC papírt tegyen a berendezésbe!