Web Builder

Az alább felsorolt tartozékok díjmentesen kérhetők:

.PAVILONELŐSÁTOR, ELŐTETŐ, HŐSUGÁRZÓ , VÍZTARTÁLY, GYÁRI HOSSZABÍTÓ, KEMPING SZÉK-KERTI SZÉK  KEMPING ASZTAL KERTI ASZTAL , SZIVATTYÚ, MIKRÓ,  NAPERNYŐ, FELLÉPŐ
Elősátor nem minden kocsihoz tatozik.  A tartozékok a készlet erejéig kérhetőek. 
Kérjük foglaláskor előre jelezze, mire lesz szüksége, hogy a készlet erejéig azt biztosítani tudjuk. 
A téli időszakban a fagy veszély miatt a lakókocsik vízrendszere nem használható. 

GÁZPALACK: a gázzal fűtött lakókocsikhoz a gázpalack egyszeri díja 9000 Ft. A villany fűtéses kocsikhoz díjtalan (a főzéshez). 

A bio camping wc bérleti díja egyszeri 5000 Ft. Az ár tartalmazza az alsó és felső tartály  bio folyadékkal való feltöltést. A wc-t minden alkalommal tartalom nélkül kell visszahozni. 
MI IS AZ A BIO CAMPING WC?  Egy olyan vízöblítésű toalett, amely pontosan úgy működik, mint az Ön otthonában lévő WC.
Olyan jól van összeállítva, hogy csak igen kis helyet foglal el a lakókocsiban. Olyan kicsi a súlya, hogy bárhova könnyedén elviheti.
Olyan higiénikus, hogy a gyerekszobában, vagy a betegszobában is használható.

Hogyan működik a bio wc? 
 A két részből álló mobil WC alsó tartályába öntsünk lebontószert és egy kevés (1 liter) vizet.  Illesszük össze a felső tartállyal, amit ezután teljesen töltsünk fel vízzel, majd adjunk hozzá illatosítószert.
A toalett ezzel használatra kész.

Öblítés: Használat után a kézi pumpával öblítsünk, a két tartályt elzáró retesz nyitásával a fekália az alsó tartályba ürül. Kizárólag könnyen lebomló WC papírt tegyen a berendezésbe!


A lakókocsik indulás előtt műszakilag átadásra kerülnek a Bérlő részére. Ön a lakókocsival úgy indul el a telephelyről, hogy minden használati eszközt átnézhet, kipróbálhat. A Bérlő tudomásul veszi, hogy a Bérbe adónak  anyagi kártérítési kötelezettsége nincsen abban az esetben, ha a bérlési időszak alatt valamely berendezési tárgy meghibásodik, és ebből fakadóan a Bérlőnek kára keletkezik.  Ide értendő többek között a hűtő, mikró, riasztó rendszer, a víz rendszer és szivattyúk, fűtési berendezések valamint a tűzhely meghibásodása. A Bérbe adó nem tartozik gázpalack cserélési kötelezettséggel, abban az esetben, ha a bérlés ideje alatt a gázpalack kiürül és ezért a Bérlő a fűtést vagy a főzési lehetőségen nem tudja használni. A gázpalackot mindenki feltöltve kapja meg.